Eu4Events zorgt voor uw unieke evenement, inclusief de juiste aankleding, catering en entertainment. Op uw eigen locatie of op een passende externe locatie. Op basis van uw wensen ga ik op zoek naar de juiste invulling.

Diensten

Ik bied hulp bij de voorbereidingen, planning en het uitwerken van de details van uw evenement. Maak complete draaiboeken, waarin elk detail beschreven staat zodat iedereen weet wat hij moet doen en mag verwachten, controleer afspraken met leveranciers en houd het budget in de gaten. Verder ben ik aanspreekpunt voor leveranciers, locatie en gasten. Tot slot zorg ik voor de afhandeling van het evenement. U kunt onbezorgd genieten en hoeft niets te doen. Wilt u juist wel iets doen? Dat kan, in dat geval neemt Eu4Events een gedeelte van de organisatie over.

Op deze pagina treft u een aantal voorbeelden van evenementen waarmee Eu4Events u van dienst kan zijn. Staat uw evenement er niet tussen, maar kunt u wel hulp gebruiken, neem gerust contact met mij op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.