Jarenlang heb ik als communicatiemedewerker bij diverse bedrijven gewerkt. Productiebegeleiding drukwerk en uitvoeren communicatieprojecten waren mijn taken. Uitzoeken, coördineren, samenwerken en controleren, vormden de rode draad in mijn werk.

De sfeer tijdens een evenement en de complexiteit bij het organiseren ervan geven mij zoveel voldoening dat ik besloten heb me uitsluitend op deze veelzijdige branche te richten.

Missie

Mijn missie is een evenement organiseren dat geheel past bij uw wensen, bedrijf, doel en doelgroep. Op voorhand is niets onmogelijk. Ik ben praktisch, denk in oplossingen en vind het een uitdaging om het ‘onmogelijke’ mogelijk te maken. Door samenwerking ontstaan de mooiste resultaten. Heldere afspraken, deze nakomen en feedback vind ik dan ook belangrijk.

In de naam Eu4Events zit het woord Euforie. Een ‘hoerastemming’ voor iedereen die aan uw evenement deelneemt; dat is wat ik voor ogen heb. Ook de betekenis ‘het gevoel na extreme prestatie’ is hier op zijn plaats. Ik ga tot het uiterste om van uw evenement een succes te maken. Uiteraard zegt Eu4Events ook gewoon dat ik, Eugenie van Schaik, me graag inzet voor uw evenement!