Kerst Sprookjesfestijn

Daags voor kerst wordt het centrum van Wijchen omgetoverd tot een groot levend sprookje met vele winterse sprookjesfiguren, muziekgroepen, koren, verhalen, voorstellingen en workshops.  Als eventcoördinator ben  ik eindverantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van dit unieke, sfeervolle evenement dat jaarlijks tienduizenden bezoekers uit Wijchen en omgeving trekt. Intensieve samenwerking met vele (externe) partijen en overzicht houden zijn belangrijk om alle activiteiten in goede banen te leiden.

Make-A-Wish

Voor Make-A-Wish vervul ik wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte. Elke wensdag is als het ware een evenement. Omdat maatwerk de kracht is van een wensdag, let ik hierbij op details. Zo kan het zijn dat bij een prinsessenwens de koets onverwachts een tussenstop maakt om een suikerspin te eten. Of dat bij een heldenwens Pikachu in het bos opduikt en hulp vraagt bij het opsporen van de Pokémon dief.

Jazz & Wine

Al diverse jaren heb ik Jazz&Wine georganiseerd, een groot regionaal bekend evenement in het centrum van Wijchen. Een evenement met verschillende activiteiten waarbij veel leveranciers betrokken zijn. Ik houd de touwtjes in handen zodat muziek, wijnproefroute, workshops, drukwerk, publiciteit en vrijwilligers samenkomen tot één fantastisch evenement.